woensdag 20 mei 2009

Hoe je een lekkere tosti maakt

Okee, tosti's maken kan iedereen. Broodjekaasbroodje+tosti ijzer, en klaar. Maar tosti's maken zoals dit, dat kan niemand. Tot op dit moment.

Hoe je een lekkere tosti maakt.
Wat je nodig hebt
- Plakje vlees, net wat je leuk vind
- 2 bruine broodjes
- Sla [niet veel (; ]
- Boursin [kruidenroomspul]
- evt. Mayonaise

En het o-zo-mooie stappenplan
- Besmeer een broodje met een laagje boursin, dat spul smeert wel moeilijk, maar doe er maar flink wat op.
- Leg er een plakje vlees en het andere broodje overheen.


*leuk overigens hoe veel kleuren mijn aanrecht heeft op deze foto's
- Dit stop je tussen het opgewarmde tosti ijzer, doe je er even in, totdat het brood lekker knapperig is, de boursin bijna helemaal gesmolten.
-Snijd ondertussen een 'plakje' sla af, of pak wat losse blaadjes. Ik vind zelf een plakje sla gewoon leuk.
- Haal het belegde broodje uit het tosti ijzer, open het, en doe de sla ertussen [ vergeet hem niet weer te sluiten!].

Ik eet het zelf met mayonaise als saus, anders vind ik het net wat te droog, maar gebruik alle creativiteit die je in je hebt, er zijn ook genoeg andere sauzen.

Als je geen vlees eet [toch Anneke?], is een tosti met boursin, kaas en tomaat ook echt een aanrader.
Smakelijk eten!

*hoe je een enorm verhaal kunt houden over iets enorm simpels?

2 opmerkingen: